Tehnoteka Žepče

Članovi i članice Udruge "Xepcio" Žepče nastavljaju sa svojim dobrotvornim aktivnostima, radu na općem dobru, promicanju i uvođenju dobrih praksi koje će imati za cilj unaprjeđenje i poboljšanje životnih uvjeta u našoj lokalnoj zajednici.

U želji da učenicima, koji žive na rubnim i udaljenijim mjestima, čestitaju i požele sretan početak nove školske godine, posjetili su MZ Čusto Brdo i naseljena mjesta Debelo Brdo i Vrbica gdje su djecu osnovnoškolskog uzrasta darovali kompletima knjiga od prvog do petog razreda.

Kako ističu iz Udruge, željeli su na ovaj način roditeljima pomenutih naseljenih mjesta olakšati pripremu za početak nove školske godine kupovinom knjiga, pribora i opreme.

U želji da narednu školsku godinu roditelji i djeca dočekaju bezbrižno, članovi Udruge "Xepcio" i u narednom će razdoblju nastaviti ovakve aktivnosti u koje će nastojati uključiti veći broj djece .

„Ovo je samo jedna od mnogih aktivnosti koje smo do sada proveli, te u budućem razdoblju nastavljamo raditi na dobrobiti svih građana općine Žepče kroz različite humanitarne, sportske i kulturne aktivnosti“, poručili su članovi Udruge "Xepcio" Žepče.

(1 Glasaj)

Autor teksta

Zepce.Ba

Tel.:   +387 61 189 865

Email: zepce @ zepce.ba

Web stranica: www.zepce.ba