Tehnoteka Žepče

Općinski načelnik Mato Zovko u petak je u posjet primio predsjednika Sportskog saveza općine Žepče Vladu Lučića. Sportski savez općine Žepče je krovna organizacija sportskih udruga na području općine i broji dvadeset i pet udruga članica.

Na sastanku se razgovaralo o prethodno podnesenom Izvještaju o radu sportskog saveza, kao i o svim aktivnostima i projektima realiziranim u prethodnoj godini, te o planiranju narednih aktivnosti.

Općinski načelnik je izrazio zadovoljstvo reorganizacijom Sportskog saveza općine Žepče i njegovog pozicioniranja kao krovne organizacije. Također je istaknuo važnost koordinirajuće uloge saveza u djelovanju sportskih udruga članica, u smislu apliciranja na javne pozive i različite projekte, kako na lokalnim, tako i na višim nivoima vlasti.

Na kraju razgovora, načelnik Zovko je poželio što više uspjeha svim žepačkim sportskim udrugama i obećao podršku daljnjem radu Saveza.

Sastanku je također prisustvovao i pomoćnik općinskog načelnika pri Službi za opću upravu i društvene djelatnosti, Ilija Barešić.

(0 glasova)

Autor teksta

Zepce.Ba

Tel.:   +387 61 189 865

Email: zepce @ zepce.ba

Web stranica: www.zepce.ba