ÂÂÂ
T3 telekom, prvi alternativni bh. telekom operater , danas je objavio pocetak komercijalnih aktivnosti, a tim povodom u ponedjeljak, 30. oktobra, u Sarajevu ce biti uprilicena i promocija tog telekom operatera.
Cilj T3 telekoma je, kako se navodi u saopcenju tog operatera, da korisnicima pruzi jeftiniju i jednostavniju komunikaciju u odnosu na one koje su koristili do sada.

Komercijalne aktivnosti ce zapoceti pruzanjem usluga poslovnim subjektima za medjunarodni saobracaj, a do kraja jedanaestog mjeseca usluge ce biti ponudjene i fizickim osobama, kako za medjunarodni, tako i za domaci saobracaj.

Kako istucu iz T3 telekoma, cijene za medjunarodni saobracaj bit ce 50 posto jeftinije, a za domaci 20 posto od cijena postojecih telekom operatera.

Fizicke osobe, kako se navodi u saopcenju T3 telekoma, mogu postati korisnici usluga kupovinom prepaid kartice na nekom od prodajnih mjesta ili ukoliko su pretplatnici neke od kablovskih televizija, sklapanjem ugovora sa T3 telekomom i kablovskom televizijom.

Pravnim osobama ce biti ponudjeni ugovori sa automatskom instalacijom potrebne opreme za prikljucenje na T3 mrezu.

Prednosti koje ce T3 telekom nuditi buducim korisnicima su: smanjenje troskova telekomunikacijskih usluga,vrhunska kvaliteta razgovora, bez sumova i kasnjenja eha, transparentan nacin naplate poziva (sekunda kao obracunska jedinica), fleksibilnost i fokusiranje na zahtjeve korisnika, inovativna rjesenja komuniciranja i slicno, stoji u saopcenju T3 telekoma.

FENA
27/10/2006 13:24

(0 glasova)