Udruženje za fitnes i rekreaciju Energija iz Sarajeva organizuje projekat zdravlja i mršanja na nivou cijele Bosne i Hercegovine u kojem mogu učestvovati svi zainteresovani i to potpuno besplatno.

Prijave za su već počele i traju do 01.12.2013. kada oficijelno projekat počinje. Ovo je jedan pozitivan korak ka boljem zdravlju i izgledu svih onih kojima je to bitno, jer je danas potreba za kretanjem i pravilnijom ishranom veća nego što je ikada bila a sve ćete to moći izvesti iz vlastitog doma, jer je program tako zamišljen da bude dostupan svima, preko web stranice, facebooka i emailova.

Želite biti dio BiH Fitnes Revolucije?

Pridružite se najvećem fitnes i zdravstvenom projektu u BiH "Izazov 10 000 kg " u kojem je izazov da cijela država smrša 10 000 kg u roku od dva mjeseca koliko traje projekat.

Svi zainteresovani se mogu prijaviti BESPLATNO!

Učesnici će dobiti programe i upute za ishranu, programe treninga, redovne savjete i članke dva puta sedmično, podršku na facebook stranici, pitanja i odgovore, nagradne igre, imat ćete vlastitog online fitnes trenera i još mnogo toga...

Projekat vodi Udruženje Energija sa sjedištem u Sarajevu, na čelu sa višegodišnjim fitnes trenerom i savjetnikom za ishranu prof Džemalom Gekićem. Godine iskustva u radu sa svojim članovima sada želimo da podijelimo sa što većim brojem ljudi i napravimo pozitivan pomak u zdravlju i izgledu svih zainteresovanih.

Za koga je ovaj projekat?

Svi oni koji žele da regulišu tjelesnu težinu, poprave držanje tijela, riješe se bolova u donjim leđima usljed dugotrajnog sjedenja, povećaju nivo energije u toku dana, povećaju kondiciju ili jednostavno da nauče nove savjete i metode koje funkcionišu i time se trajno edukuju u vezi sa ishranom i treningom.

Program je i za one koji tek planiraju početi vježbati, za one koji već vježbaju, a žele bolje rezultate, za mlade, stare, prijatelje, kolege, porodicu, djecu, komšije i sve ljude koji žele da naprave pozitivan korak u svom životu, zdravlju i izgledu.

Budite dio BiH Fitnes Revolucije!

Prijavite se na web sajtu www.10000kg.net i pridružite se na facebook stranici www.facebook.com/Izazov10000

(0 glasova)
Označeno

Autor teksta

Zepce.Ba

Email: zepce @ zepce.ba

Web stranica: https://www.zepce.ba