Prema riječima astrologa i numerologa, današnji datum, 11.12.'13, posebno je moćan i mogao bi da označi novi početak - u obrazovanju, karijeri, a za one koji imaju takve želje i planove čak i dobijanju djece. Jedanaesti dan dvanaestog mjeseca trinaeste godine u milenijumu očigledno je poseban i riječ je o posljednjem danu koji u sebi ima tri uzastopna broja u slijedećih 90 godina.

Samo broj 11 dovoljno je snažan, jer se odnosi na blizance, pa oni koji očekuju djecu mogu da se nadaju baš tome. Astrolog Dajvigna Šarma kaže da je današnji datum idealan za započinjanje dugoročnih planova.

- Ako neko planira da se bavi gradnjom, da zida kuću, ili čak hotel, bolnicu, školu... Danas bi bio pravi trenutak. Također, oni koji su zaglavljeni recimo u nekom dugom sudkom postupku, novo započinjanje moglo bi da napravi čuda. Za profesionalce, to je datum da se pokrenu briljantne nove ideje - kaže Šarma, prenosi Blic.

Kada se saberu cifre iz datuma 11.12.13, dobije se broj 9, koji se smatra sretnim u Indiji i Kini i koji donosi dugovječnost.

Hiljade parova širom svijeta planira baš danas da se vjenča, jer veruju da će brak onda trajati duže.

Prvi slijedeći datum koji će sadržati uzastopne brojeve je 1. 2. 2103. (1/2/3), a nakon toga 22. 2. 2122 (22/2/22).

(0 glasova)
Označeno

Autor teksta

Zepce.Ba

Email: zepce @ zepce.ba

Web stranica: https://www.zepce.ba