×

Upozorenje

JFolder: :files: Putanja nije direktorij. Putanja: /home/zepceba/public_html/images/arif

×

Obavijest

There was a problem rendering your image gallery. Please make sure that the folder you are using in the Simple Image Gallery Pro plugin tags exists and contains valid image files. The plugin could not locate the folder: images/arif

Foto: U Žepču održana promocija knjige Arifa Odobašića "Raskorak"

U prepunoj Gradskoj kafani u Žepču, u prisustvu brojnih predstavnika kulturnog i društveno-političkog miljea, te medija, sinoć, u subotu 12.04.2014. godine održana je dugo čekana promocija knjige "Raskorak" autora mladog Žepčaka Arifa Odobašića.

Knjigu i autora na ovoj promociji su predstavili Sabina Maličbegović, kao moderator i lektor knjige, Ivica Budulica Strikan kao recezent, Anesa Džinić kao urednik, kao i sam autor Arif Odobašić. Pored organizatora prisutni su bili i ugledni gosti Franjo Bratić, Enis-Bato Hasandžiković, Dragan Šimšić, Nedžad i Amela Hodžić i brojni drugi. Mogli smo da čujemo samo riječi hvale upućene na adresu mladog pjesnika. Veliki broj Žepčaka je sa interesovanjem pratio predstavljanje Arifovog prvijenca, a interesovanje su potvrdili kupovinom knjige, uz posvetu i fotografisanje sa autorom.

Arif se ovom prilikom zahvalio i sponzorima bez kojih knjiga ne bi ugledala svjeto dana firmama Prograd i Jasmin M, kao i Općini Žepče. Posebnu zahvalnost je uputio medijskim pokroviteljima Radio Žepču i Portalu Zepce.Ba.

Po završetku promocije, u zabavnom dijelu programa, goste je zabavljao bend "The Badmakers".

Sve u svemu, ovo je bila jedna predivna noć i druženje uz stihove i dobru pjesmu.

{gallery}arif{/gallery}

ocijeni
(0 glasova)
Zadnji put promjenjen Nedjelja, 13 April 2014 12:54
Zepce.Ba - urednik

Tel.: +387 61 189 865

Email: zepce @ zepce.ba

https://www.zepce.ba