Na dan 19.04. diljem svijeta obilježava se Međunarodni dan bicikla. Dvotočkaško prijevozno sredstvo oduvijek je zauzimalo posebno mjesto u čovjekovu životu. Iako je proteklih desetljeća, naglom ekspanzijom automobilističke industrije, bio neopravdano zapostavljen, oni istinski zaljubljenici bicikl nisu nikada zanemarili.

Ipak, čini se da posljednjih godina stvari dolaze na svoje. Bicikl vraća svoju staru slavu, ali dobiva i novi sjaj. Svakim danom broj je profesionalnih ili rekreativnih biciklista sve veći.

Ako ste ponosni vlasnik BICIKLA svakako obilježite današnji dan. Ako nikako drugačije, onda barem jednom ugodnom i nezaboravnom vožnjom na vašem dvotočkašu, naravno ukoliko vam to vremenske prilike dozvole. Možda bi bilo lijepo barem jednom u godini u potpunosti se na cijeli dan odreći automobila.

Uz ovaj mali jubilej svih ljubitelja biciklizma, žepačkom šampionu Adnanu Derliću čestitamo na prvom ovogodišnjem zlatu koje je osvojio proteklog vikenda na prvoj cestovnoj utrci ove godine koja se vozila u Zalužanima, Banjaluka, u subotu 16.04.2016. godine.

(0 glasova)

Autor teksta

Zepce.Ba

Tel.:   +387 61 189 865

Email: zepce @ zepce.ba

Web stranica: https://www.zepce.ba