Jedan od najvećih trgovačkih lanaca u Bosni i Hercegovini, Fis, ponovo je dostupan građanima općine Žepče. Još 2009. godine otvoren je prvi šoping centar na Brankovićima, no prošle godine počela je izgradnja većeg i modernijeg centra, koji je svečano otvoren danas.

Novi centar nalazi se također u Brankovićima na preko 7.000 m2 izložbenog i prodajnog prostora, uz dodatne sadržaje kao što su expres restoran,  kafeterija, optika i igraonica za djecu.

Pod sloganom „Sve na jednom mjestu“ u ovom centru Fis kupci će moći izabrati nešto od širokog asortimana roba sa preko 250.000 artikala domaćih i stranih proizvođača.

„Kupci su bili jako nestrpljivi da se vratimo ponovo, a i nama je nedostajala ova ispostava. Evo danas smo otvorili vrata jednog novog, većeg i modernijeg trgovačkog centra i tu kupce očekuje puno veći asortiman od onog kakvog se sjećaju od prije godinu dana. Naših 55 starih kolega koji su radili u bivšem centru ponovo su tu, a uposlili smo još 50 radnika, te se nadamo da će poslovanje ići uzlaznom putanjom, da ćemo se širiti i na taj način otvoriti još radnih mjesta. Za ovo otvorenje pripremili smo posebne cijene za kupce u trgovačkom centru Fis u Žepču, posebni popusti i gratisi i tu je i velika nagradna igra za ove kupce. Nagradna igra trajat će 60 dana od otvorenja, a naziv kaže – u Fis požuri, Sanderom odjuri. Kupci treba da naprave račun veći od 50 KM, te na taj način sudjeluju u izvlačenju vrijednih nagrada, od kojih je najvažnija Dacia Sandero“, rekla nam je za voditeljica Službe za promociju kompanije „Fis“, Željka Bajramović.

Otvorenje novog Fis-a u Žepču pratile su brojne promocije i degustacije, pokloni iznenađenja, cijene za otvorenje i dodatni popusti.

(D.S./Zepce.Ba)

(0 glasova)

Autor teksta

Zepce.Ba

Email: zepce @ zepce.ba

Web stranica: https://www.zepce.ba