JU „Dom kulture“ Žepče, s ponosom najavljuje hit komediju godine „Sjajni momci“. U subotu, 22.10.2016. godine,  u žepačkom Domu kulture, publici će se predstaviti Nadarević, Bašić i Kasumović. Regionalno popularni trio kojeg čine Mustafa Nadarević, Senad Bašić i Moamer Kasumović sa malih ekrana sele se na daske koje život znače.

Njihov teatarski performans pretvoren u urnebesnu komediju, sve će nas dobro zabaviti i nasmijati, stoga budite spremni.

Predstava „Sjajni momci“ je rađena po tekstu Neila Simona, u originalu „Sunshine Boys“, a govori o dva umirovljena komičara, Hariju i Aliju.

Na poziv Zlatana (Harijevog sestrića), Hari i Ali dobiju priliku da sudjeluju u TV emisiji, posvećenoj komediji od antike do danas. Njihov zadatak je da odigraju svoj skeč„Kod doktora“ kojeg su zajedno igrali desetljećima. Međutim, problem je što su Hari i Ali prekinuli sve odnose prije dvanaest godina. Na nagovor Zlatana, dva slavna glumca pokušavaju obnoviti čuveni skeč. Uz mnogobrojne nesuglasice i razmirice njihov ponovni javni nastup se pretvara u komični fijasko, a kako će sve završiti pogledajte sami.

Subota, 22.10.2016., Dom kulture Žepče s početkom u 19,30.

Ulaznice rezervirajte na vrijeme u tajništvu Doma kulture.

(2 glasova)

Autor teksta

Zepce.Ba

Email: zepce @ zepce.ba

Web stranica: https://www.zepce.ba