Manifestacija "Žepačko ljeto" od 13. do 30. juna - Pogledajte program

JU „Dom kulture“ Žepče i ove godine organizuje najveću kulturno-zabavnu manifestaciju u gradu „Žepačko ljeto“.

Od 13. do 30. juna, „Žepačko ljeto 2017“ će kroz pet različitih manifestacija svim posjetiteljima ponuditi zanimljive sadržaje u kojima će sve generacije pronaći nešto za sebe.

13. juna „Žepčaki pleter“, večer izvorne glazbe žepačkog kraja otvara ovogodišnje „Ljeto“ koje će se nastaviti 15. juna, izložbom „Naš čarobni svijet“, djela štićenika Dnevnog centra za djecu i odrasle s posebnim potrebama u Žepču.

Kao i prošle godine, od 17. do 18. juna, bit će upriličena 2. Likovna kolonija „Ismet Čahtarević - Žepče 2017“, koja nosi naziv po istaknutom žepačkom umjetniku Ismetu Čahtareviću.

27. juni je rezervisan za promociju knjige „Rumba za Zdenku K.“ poznatog književnika iz Viteza Željka Kocaja, dok će ovogodišnje „Ljeto“ biti zatvoreno 30. juna, 17. Međunarodnim rock festivalom na kojem će pored grupe ZOSTER nastupiti brojni domaći rock bendovi.

Generalni pokrovitelj manifestacije je načelnik Općine Žepče Mato Zovko, a pokrovitelji su i predsjednik Federacije BiH Marinko Čavara, Ministarstvo kulture i sporta Federacije BiH i Ministarstvo za obrazovanje, nauku, kulturu i sport ZDK.

Zlatni sponzor: Zovko osiguranje

Medijski pokrovitelji: Radio Žepče, Radio postaja Žepče, portali Zepce.ba, Dnevnik.ba i Bljesak.info

ocijeni
(0 glasova)
Zepce.Ba - urednik

Tel.: +387 61 189 865

Email: zepce @ zepce.ba

https://www.zepce.ba