Od 1. juna do 6. jula manifestacija "Žepačko ljeto" - Pogledajte raspored dešavanja

Organizator najveće i najmasovnije kulturno zabavne manifestacije u našem gradu JU „Dom kulture“ Žepče od 1. juna do 6. jula će kroz čak sedam različitih manifestacija svim posjetiteljima ponuditi zanimljive sadržaje u kojima će sve generacije pronaći nešto za sebe.

"Žepačko ljeto 2018." u petak 1. juna otvara manifestacija Književna večer s Brankicom Damjanović. Druženje s beogradskom književnicom bit će upriličeno u Caffe baru Centar u Libertasu s početkom u 18:00 sati, a već naredne srijede, 7. juna u galeriji Ljerke Njerš u Žepču, kroz izložbu radova pod nazivom Naš čarobni svijet, predstavit će nam se štićenici Centra za djecu i odrasle osobe s posebnim potrebama u Žepču.

Od ove godine organizatori su pripremili i nekoliko noviteta koji će obradovati one najmlađe i najslađe naše sugrađane, kao što su utrka beba u puzanju, ali i vile koje vam čitaju priču. Posjetitelji će imati priliku izraziti i svoju kreativnost kroz mnogobrojne radionice i uživati u cjelodnevnoj manifestaciji posvećenoj djeci svih uzrasta pod nazivom Žepče djeci, i to sve u nedjelju 10. juna u parku na platou Doma kulture u Žepču.

Već ustaljeni datum 13. juna rezervisan je za "Žepački pleter", večer izvorne glazbe žepačkog kraja koja je po najavama organizatora okupila eminentna imena izvorne glazbe, Braću Begić, kao i domaće izvođače i kulturno-umjetnička društva.

Nastavak Žepačkog ljeta je u utorak 19. juna koncertom "Sevdah se vraća u grad".

Od 22. do 24. juna u Lovačkom domu u Ravnoj rijeci u Gornjoj Papratnici bit će upriličena 3. Likovna kolonija „Ismet Čahtarević - Žepče 2018“ koja nosi naziv po istaknutom žepačkom umjetniku Ismetu Čahtareviću.

Kao nezaboravni ljetni poklon svim Žepčankama i Žepčacima, JU „Dom kulture“ Žepče kroz „Žepačko ljeto 2018“ priprema za vas jedinstven i odličan provod uz 18. Međunarodni rock festival i veliki rock spektakl, koncert sarajevske rock grupe Zabranjeno pušenje.

Inače, cilj „Žepačkog ljeta“ je pružiti niz kvalitetnih i edukativnih sadržaja, kako žepačkoj publici, tako i svim gostima, uz uvijek prisutni akcent ka mladim ljudima, koje Dom kulture nastoji približiti svim događajima kao aktivnim sudionicima istih.

"Ove godine pripremili smo niz noviteta i organizirali veliki broj događaja sve u cilju da svi naši posjetitelji mogu odabrati nešto za sebe. Budite nam dragi gosti!

Vidimo se na „Žepačkom ljetu 2018“, poručili su organizatori.

ocijeni
(0 glasova)
Zadnji put promjenjen Srijeda, 30 Maj 2018 19:18
Zepce.Ba - urednik

Tel.: +387 61 189 865

Email: zepce @ zepce.ba

https://www.zepce.ba