Printaj ovu stranu

Žepčanka Iva Augustinović spremna za polufinale Supertalenta

By Novembar 10, 2018 2733
Iva Augustinović naći će se među natjecateljima koji će nastupiti u prvoj polufinalnoj emisiji Supertalent uživo koji se emituje na Novoj tv u nedjelju 11.11.2018, godine. Iva je na audicijskim emisijama oduševila svojim božanstvenim glasom, ali nastup pred njom jer prilično zahtjevan pa će Iva vjerojatno imati i tremu.

Uoči prve uživo emisije Iva nam je otkrila kako se priprema.

-''Ja vam se svaki dan pripremam tako što vježbam pjesmu koju ću pjevati, ali tu je psihička priprema. Želim dati sve od sebe i uistinu mi je važno da dam svoj maksimum. Nekoliko dana prije nastupa nastojim biti u tišini i sama i važno mi je da sve negativno izbacim iz sebe. Želim skupiti znagu. Molitva mi također pomaže i u ovim trenucima se oslanjam na vjeru'',-  kazala je Iva te otkrila od čega strepi.

-''Pa malo strepim od komentara Martine Tomčić. Nije da je se bojim, već je uvažavam zbog njezinog znanja i poštujem je kao opernu pjevačicu. Također važno mi je i što će reći Maja Šuput'', - objašnjava pjevačica koja živu u Grazu.

-''Svakako ću na dan nastupa paziti na prehranu. Jesti ću zdravo, lagano i piti puno tekućine. Važno je da taj dan kvalitetno jedem i da se naspavam jer na taj ću dan imati tremu'',- iskrena je bila Iva.

U polufinalnoj emisiji dlučuju glasovi publike.

-"Glasa se telefonski za vrijeme emisije, isključivo sa hrvatskog broja, znači glasati se može samo iz Hrvatske. Mnogo bi mi značio svaki glas" - pojasnila je Iva za čitatelje portala Zepce.ba.

ocijeni
(0 glasova)
Zadnji put promjenjen Subota, 10 Novembar 2018 13:30
Zepce.Ba - urednik

Tel.: +387 61 189 865

Email: zepce @ zepce.ba

https://www.zepce.ba

Povezani članci (po oznakama)