9. Multietnička smotra folklora, u organizaciji KUD „Slovo o Žepču“, ove godine donosi nešto sasvim novo. Kao i proteklih godina, u sklopu obilježavanja Dana općine Žepče, KUD „Slovo o Žepču“ organizuje Multietničku smotru folklora, koja okupi veliki broj društava iz regije, a ovog puta domaćoj publici će se predstaviti i gosti iz Republike Turske.

Obzirom da KUD „Slovo o Žepču“ ove godine obilježava 45 godina svog rada i djelovanja na području naše općine, organizatori najavljuju spektakularno druženje.

U subotu, 12.10.2019.godine, od 18:30, u kino dvorani Doma kulture, Žepčankama i Žepčacima će se, svojim folklornim vještinama, predstaviti  društva: Orhangazi Kent Konseyi Halk Oyunlari - Bursa, R Turska, KUD „Kolovit“ Gradiška, HKUD „Naši korijeni“ Bistrica,  KUD „Gradina - Gradišće“ Zenica, HKUD „Ognjišta“ Lug-Brankovići i domaćini KUD „Slovo o Žepču“.

Smotra će početi svečanim defileom društava od Osnovne škole do raskrsnice ka bolnici. Po samom završetku smotre, bit će upriličeno druženje u Gradskoj kavani.

Organizatori pozivaju sve sugrađanke i sugrađane da dođu na 9. Multietničku smotru folklora i vide nešto što do sada nije viđeno u Žepču, te najavljuju dobar provod.

(0 glasova)

Autor teksta

Zepce.Ba

Email: zepce @ zepce.ba

Web stranica: https://www.zepce.ba