Sinoć, 12.08.2014. godine pred oko 3.000 gledatelja u Žepču je držano finale 4. Malonogometnog turnira mjesnih zajednica općine Žepče. Nakon 27 dana završen je ovogodišnji Turnir.

Na ovom turniru nastupilo je ukupno 32 ekipe.

U prvom dijelu programa odigrala se utkamica za 3. mesto u kojoj su se ove godine sastali ekipa MZ BIstrica i ekipa MZ Globarica, koja je završena rezultatom 0:7, tako da je ekipa MZ Globarica osvojila 3. mjesto.


U revijalnom programu odigrana je utakmica između 2 ekipe Ženskog nogometnog kluba "Don Bosco" Žepče, koja je završena, u korist narandžastih djevojaka, rezultatom 2:0.


U posljednjem susretu ovogodišnjeg Malonogometnog turnira sastale su se ekipe MZ Gornja Ozimica i MZ Lug-Brankovići. Odlučujuća utakmica je završena rezultatom 4:3 u korist ekipe MZ Lug-Brankovići, tako da je nositelj ovogodišnjeg Malogometnog turnira mjesnih zajednica općine Žepče ekipa MZ Lug-Brankovići.

Najbolji igrač Turnira je bio Darko Filipović, najbolji strijelac Vlado Lučić, a najbolji golman Dražen Bevandić. Fair Play ekipa je MZ Bistrica. Najbolja postava igrača bi bila, ukoliko bi zajedno igrali, Anel Avdić, Damir Kajić, Vlado Lučić, Darko filipović i Jasmin Kapić.


Na večerašnjoj manifestaciji je, prodajom ulaznica, skupljeno 1604,00 KM koje će biti usmjerene u pomoć poplavljenim mjesnim zajednicama općine Žepče.


Jedan od najznačajnijih medijskih pokrovitelja je bio i portal Zepce.Ba.

(0 glasova)

Autor teksta

Zepce.Ba

Email: zepce @ zepce.ba

Web stranica: https://www.zepce.ba