Dobra igra Žepča u jučerašnjoj utakmici nije se odrazila na rezultat. Veliki broj propuštenih prilika koštao nas je pobjede. Sastav: J.Jurić, D.Hadžić(80' D.Miličević), V.Lučić, K.Jukić, N.Tadić, A.Tadić(68' I.Rašić), K.Ivešić, J.Slišković, I.Šimić(54' K.Grahić), J.Vrbić i N.Tadić-Panter

Žepče je od prve minute krenulo agresivno i na pobjedu, dok su se gosti uglavnom branili. Već u prvih deset minuta dva puta je prijetio Slišković. U trinaestoj i petnaestoj minuti Vrbić je išao sam na golmana, ali ni jednu priliku nije iskoristio. Do kraja prvog dijela još je jednom prijetio Slišković, pokušao je i A.Tadić glavom, ali neprecizno.

Najbolju priliku imao je Tadić-Panter. Izašao je sam pred golmana, zaobišao ga i pogodio stativu. Gosti su strepili cijelo prvo poluvrijeme, ali se na odmor otišlo s početnih 0:0. Drugo poluvrijeme počelo je kao i prvo.

Nizale su se prilike, a jednu od boljih imao je Ivešić. Sjajno je pucao s dvadeset metara, ali golman gostiju bio je na mjestu. U 65. minuti dogodio se jedan od rijetkih izleta gostiju na polovicu Žepča. Izborili su korner koji je naša obrana očistila, ali branič gostiju sa četrdesetak metara hvata volej u pokušaju da vrati loptu u šesnaesterac Žepča. U tom pokušaja prebacuje istrčalog Jurića i Napredak dolazi do 0:1.

Nakon primljenog gola Žepče je napadalo. I najbolju priliku drugog dijela imao je Tadić-Panter. Izašao je sam na golmana gostiju, odlučio se na šut, ali puca ravno u golmana.

I kada su već svi mislili da će gosti uzeti puni plijen Žepče je izjednačilo. U devedesetoj minuti korner je izveo Slišković, lopta dolazi do Kristijana Jukića koji na deset metara hvata volej i hladnokrvno zabija za 1:1.

Pokušalo je Žepče u sudačkoj nadoknadi doći i do preokreta, ali bezuspješno.

(0 glasova)
Označeno