Po drugi put ove sezone Žepče se iz Makljenovca vraća sa tri boda. Sastav: J.Jurić, D.Miličević, K.Jukić, T.Jukić, N.Tadić, J.Slišković( 60' K.Grahić), I.Šimić, K. Ivešić, N.Tadić-Panter(70' A.Tadić), J.Vrbić i I.Rašić(87' R.Šimunović)

Od prve minute Žepče je zagospodarilo terenom, ali u petnaestoj minuti domaći iz dosta sumnjive situacije dolaze do vodstva. Slavlje domaćih nije dugo trajalo. Dvije minute kasnije Ivešić je izveo korner, a najviši u skoku bio je Tadić-Panter koji pogađa za 1:1.

Žepče je dominiralo, stvaralo prilike.

Tadić-Panter je propustio odličnu priliku. Sa dvadesetak metara Miličević je pucao tik uz vratnicu. Sa slične pozicije Slišković je gađao u 'devedesetku', ali se istaknuo golman domaćih.

Ipak, dobra igra se isplatila pred kraj prvog dijela kada Rašić prima loptu leđima okrenut prema golu, okreće se i pogađa uz stativu za preokret Žepča.

I drugo poluvrijeme proteklo je u dominaciji Žepča. Dvije sjajne prilike imao je Kristijan Jukić, ali nakon dva gola u prva dva kola danas ipak nije zabio.

Gol je visio u zraku. U 79. korner izvodi Anton Tadić, Vrbić skače i glavom zabija za 3:1. Pet minuta kasnije domaći smanjuju na 3:2. Ubrzo su imali i stopostotnu priliku za izjednačenje, ali lopta odlazi preko gola.

Nekoliko minuta prije kraja Brašnić je na teren poslao debitanta Šimunovića koji mu se u svega nekoliko minuta na asistenciju Miličevića odužio golom.

(0 glasova)
Označeno