U okviru četvrtog kola Kantonalne lige ZDK s početkom u 15:30h u Žepču će se sastati Žepče i Vis Kosova. Žepče će danas na domaćem terenu ugostiti Vis iz Kosove kod Maglaja. Novom pobjedom bi se zadržali u vrhu prvenstvene ljestvice i u dobrom raspoloženju ušli u završnicu jesenjeg dijela prvenstva.

Gosti iz Kosove drže peto mjesto sa pet osvojenih bodova. Prvenstvo su otvorili 'nulom' u Šijama. U drugom kolu su na svom terenu poraženi od Borca, da bi u trećem kolu došli do prve pobjede u prvenstvu. Bili su bolji od Gradine u Makljenovcu. U posljednjem kolu su na domaćem terenu remizirali 1:1 s Nemilom.

Zanimljivo je to što na utakmicama Visa pada najmanje golova u cijeloj ligi. Nakon četiri odigrane utakmice imaju gol razliku 3:3. Ekipa Visa je i prošle sezone bila ekipa na čijim utakmicama pada najmanje golova. U četrnaest odigranih kola imali su gol razliku 18:16.

Kosovu će jako dobro pamtiti naši navijači. Naime, Žepče je u svom povratku prvu službenu utakmicu odigralo upravo protiv Visa u Kosovi. Vlado Lučić bio je strijelac jedinog pogotka u pobjedi Žepča. U uzvratu u Žepču, Žepče je slavilo s 3:1.

(0 glasova)
Označeno