Unatoč većem broju prilika, Žepče ipak nije došlo do pobjede. Utakmicu je obilježio i incident na poluvremenu. Na samom početku utakmice domaći su imali dvije poluprilike, a onda je Žepče preuzelo inicijativu. U dvadesetom minutu nakon slobodnog udarca za Žepče, golmanu Borca ispada lopta i dolazi Tadić-Panteru do nogu, ali on puca ravno u golmana. Isti igrač dvije minuta kasnije provucao je golmana, ali mu lopta bježi u gol aut.

Prvu ozbiljniju priliku domaći su imali u tridesetom minutu. Šut iz kosa završio je pored gola. Pet minuta kasnije Vrbić je mogao donijeti vodstvo Žepču, ali njegov šut se od prečke odbija pola metra od linije.

Kako se bližilo poluvrijeme tenzije su rasle. Na poluvremenu su se pojedini navijači Borca željeli obračunati s igračima Žepča, te su ih dočekali ispred svlačionice. Policija nije poduzela ništa, jer nije bila ni prisutna. Stanka na poluvremenu je trajala oko pola sata, dok policija nije došla.

Mogao je glavni sudac i prekinuti utakmicu, ali se utakmica ipak odigrala bez obzira što su domaći navijači tokom cijelog drugog dijela prijetili igračima Žepča s tribina, a policija opet napustila stadion.

Iako je Žepče bolje ušlo u nastavak, domaći od 53. minute vode 1:0. Dvanaest minuta kasnije povećali su i na 2:0. U 69. već je 3:0. Žepče je i dalje napadalo, a u 71. minutu Vrbić smanjuje na 3:1. Daljnji pokušaji na žalost nisu urodili plodom, ostalo je 3:1 za Borac.

Sastav: J.Jurić, D.Miličević, T.Jukić(79' K.Grahić), K.Jukić, N.Tadić(67' I.Rašić), V.Lučić, I.Šimić, K.Ivešić, A.Tadić, J.Vrbić i N.Tadić-Panter

Borcu čestitamo na tituli jesenjeg prvaka, a Žepče za kraj čeka ogled s Nemilom.

(0 glasova)
Označeno