Rukometni klub „Žepče“ odmjerio je "snagu i znanje" u svečetiri dobne grupe. Prvi na parket KSC-a „Mladost“ izašli su najmlađi, (2004.+ godište) i među visočkom publikom osvojili najviše simpatija.

Iako rezultat u ovim dobnim grupama nije primaran, treba naglasiti da su domaći dečki nadigrali naše rukometne nade krajnjim rezultatom 9:4 (4:3). Strijelci za Žepčake su bili J. Filipović 2, I. Filipović i T. Jukić po jedan pogodak.

Nakon najmlađih, na parket izlaze 2002.+ godišta. Tu se već vide prvi rukometni majstori u kojima su opet prednjačili domaći i upisali i drugu pobjedu sa uvjerljivih 13 pogodaka prednosti 23:10 (10:4).
Strijelci za RK „Žepče“ su bili: A. Klarić i F. Ravnjak po 3 pogotka, te K. Ramljak i T. Jurčević po 2 pogotka.

Treći, i po žepačku školu rukometa danas najuspješniji bio je nastup mlađih kadeta. To su momci 2000.+ godišta koji su nadigrali domaćina, a pobjedu ispustili u posljednjim trenucima susreta, tako da neodlučenim rezultatom domaćini mogu biti prezadovoljni. Za konačnih 20:20 (6:10) najzaslužniji je, pored odličnog vratara Damira Stankovića, strijelac susreta Stjepan Keškić sa 9 pogodaka i nekoliko asistencija kojima je zagrijao dlanove objektivne visočke publike. Pored Stjepana, pogotke su postigli i Tomislav Jukić 6, Luka Lovrić 3, te Malbašić i Đerek po 1 pogodak.

(0 glasova)
Označeno

Autor teksta

Zepce.Ba

Email: zepce @ zepce.ba

Web stranica: https://www.zepce.ba