U proteklom 9. kolu Kantonalne lige ZDK NK Žepče je bio domaćin u utakmici protiv ekipe Proletera. Utakmica je završena rezultatom 8:0 u korist domaćina. Igrači Proletera doista nemaju sreće protiv Žepča, prošle sezone primili su 10, a ove 20 golova.

Od prve minute Žepče je krenulo na pobjedu. Prvu ozbiljniju priliku imao je Slišković u jedanaestoj minuti. Dvije minute poslije za 1-0 pogodio je Šimić.

Šimić je u dvadesetoj izveo slobodni udarac nakon kojeg golman gostiju nespretno reaguje, a nakon gužve u petercu Nikola Tadić pogađa za 2-0.

U 36. i 40. Slišković rješava sve dileme, ako su uopće i postojale. S 4-0 otišlo se na odmor iako je moglo biti i više.

Drugo poluvrijeme počelo je isto kao i prvo, u dominaciji Žepča. U sedamdesetoj minuti Slišković ne zabija jedanaesterac, ali ipak uspjeva pokupiti odbijenu loptu i zabiti za 5-0, te zaokružiti svoj hattrick.

Deset minuta prije kraja junior Martinović zabija svoj prvi gol za seniorski sastav. Tri minute kasnije Jorgić zabija za 7-0, a konačnih 8-0 postavlja Lučić u devedesetoj minuti susreta.

Ovom pobjedom Žepče se na prvom mjestu izjednačilo sa ekipom Borca koja je na svom terenu protiv ekipe Visa izgubila rezultatom 0:3.

U narednom kolu u nedjelju od 15:00 sati Žepčaci gostuju u Šijama u susretu protiv ekipe Napretka.

(1 Glasaj)

Autor teksta

Zepce.Ba

Tel.:   +387 61 189 865

Email: zepce @ zepce.ba

Web stranica: https://www.zepce.ba