Proteklog vikenda u sklopu 10. kola Kantonalne lige ZDK nogometaši NK Žepče gostovali su u Šijama u utakmici protiv NK Napredak. Pokušavali su domaći i šakama i nogama, ali tri boda su otišla u Žepče.

Žepče puno bolje otvara susret i nakon majstorskog proigravanja Sliškovića, Nikola Tadić izlazi sam pred golmana domaćih i lobom pogađa za 0-1.

Petnaest minuta kasnije Slišković je strijelac. Lučić je dao oštru loptu u šesnaesterac domaćih, Slišković ju zahvaća glavom, a nespretni golman domaćih ju odbija u vlastitu mrežu.

Cijelo prvo poluvrijeme bilo je na rubu incidenta, a stvar je kulminirala u tridesetom minutu. Kristijan Jukić bez prekršaja je spriječio igrača domaćih da dođe do pogotka. Njemu se to nije svidjelo te je Jukića udario u lice nakon čega igrač Žepča pada na travu. Duže od pet minuta trajalo je pružanje pomoći Jukiću umjesto kojeg je u igru morao Jorgić. Van iz igre morao je i igrač Napretka.

U više navrata domaći su napadali suce, tražili jedanaesterce, a ponekad im se čak nije sviđalo ni to što se igrači Žepča izmaknu i ne dozvole im da ih udare pa se u takvom raspletu sami ozlijede.

U drugom dijelu stvari su se malo smirile. Iako s igračem više, Žepče je domaćim prepustilo igru. Napadao je Napredak dvadesetak minuta, ali bez ozbiljnijih rezultata.

Drugi dio drugog poluvremena protekao je u potpunoj dominaciji Žepča. Igrači Napretka bili su bez ideje. Prijetili su Šimić, Slišković, Tadić ... Najizgledniju situaciju imao je Jorgić. Išao je sam na golmana, a na 18 metara branič domaćih ga zaustavlja prekršajem koji se inače sankcionira crvenim kartonom, ali danas u Šijama ipak ne, samo žuti.

U sudačkoj nadoknadi domaći nakon prekida zabijaju počasni pogodak.

Sastav: J.Jurić, E.Preldžić, K.Jukić(36' M.Jorgić), T.Jukić, I.Prlić, A.Tadić(77' V.Kremenjaš), V.Lučić, J.Slišković, I.Kresić(75' I.Martinović), I.Šimić i N.Tadić

Ovog vikenda su i selekcije NK Žepče igrale utakmice, a postignuti su sljedeći rezultati:

Predpioniri:
"Žepče"-"Natron" Maglaj: 1:0, strijelac David Katić.

Pioniri:
"Žepče"-"Natron" Maglaj: 3:0, strijelci Marinović Franjo 2, Hadžić Denis 1.

Kadeti:
"Igman" Konjic-"Žepče": 0:2

Juniori:
"Igman"-"Žepče": 0:2

(NK Žepče / Zepce.Ba)

(0 glasova)
Označeno

Autor teksta

Zepce.Ba

Tel.:   +387 61 189 865

Email: zepce @ zepce.ba

Web stranica: https://www.zepce.ba