U tvrdoj utakmici sa jako malo prilika Žepče je došlo do pobjede i velika tri boda kojim je borba za prvo mjesto okončana jedno kolo prije kraja prvenstva. Žepče je od samog starta krenulo silovito. Već u prvoj minuti Martinović je izašao na golmana domaćih koji brani njegov pokušaj. U petnaestoj je pokušao i Šimić, ali nedovoljno precizno.

U osamnaestoj minuti glavom je pokušao Tomislav Jukić, ali njegov šut u korner odbija golman domaćih. Slišković izvodi korner, a Kristijan Jukić bez problema pogađa za 0-1.

Nakon vodstva Žepča igra se malo primirila. Ipak, u 29. minuti domaći golman dribla Tadića, lopta se odbija do Jorgića koji ju daje Tadiću, a ovaj bez problema na prazan gol pogađa za 0-2.

Drugo poluvrijeme proteklo je bez većih prilika. Najozbiljniju su imali igrači Kosmosa u 75. minuti, ali stativa spašava Jurića.

Sastav: J.Jurić, E.Preldžić, K.Jukić, T.Jukić (Bakula), I.Prlić, I.Šimić, J.Slišković, A.Tadić, M.Jorgić, I.Martinović (I.Kresić) i N.Tadić

Ovom pobjedom Žepče je osiguralo prvo mjesto i odlazak u Drugu ligu FBiH - Centar.

U posljednjem kolu u Žepču će gostovati drugoplasirani Borac, a sve navijače pozivamo da dođu na utakmicu i da zajedno proslavimo naslov prvaka.

(0 glasova)
Označeno

Autor teksta

Zepce.Ba

Email: zepce @ zepce.ba

Web stranica: https://www.zepce.ba