U organizaciji Biciklističkog kluba Vitez po treći put održana je brdsko-biciklistička utrka "Kup Gradina 2015", na poznatom lokalitetu Gradini iznad Viteza. Utrka je startala u 12:00h, a sat vremena prije utrke natjecatelji su napravili probni krug, kako bi se upoznali sa samom stazom. Dužina staze je bila 4.100m i prostirala se na području Gradine i Bobaša.

Sve prisutne je pratilo jako lijepo i sunčano vrijeme, koje je imalo i pozitivnog utjecaja na jako dobar odziv ljubitelja brdskog biciklizma, kako natjecatelja, tako i posjetitelja. Učešće na utrci uzelo je preko 80 natjecatelja, a sudionici utrke su bili kako iz Bosne i Hercegovine, tako i iz Hrvatske. Primjetan je bio nedostatak najjačih vozača iz Bosne i Hercegovine, koji su su nalazili na Balkanskom prvenstvu u Grčkoj, a zbog istog razloga na utrci nije bila prisutna ni reprezentacija Crne Gore.

Ono što moramo istaknuti jeste doista lijepo pozicionirana, a ove godine i dodatno uređena staza sa dosta tehničkih dijelova, vještački napravljenih prepreka i skokova koji su iziskivali potpunu koncentraciju od svih vozača. Svi natjecatelji koji su vozili stazu na Gradini su bili oduševljeni stazom.

U najbrojnijoj kategoriji Hobby 2 kao prvoplasirani slavio je Ivan Širić iz BK "Pedala" Žepče, koji je utrku završio u vremenu 40:40. Drugo mjesto pripalo je Roko Pavlinušić iz BK "Vlaji" Sinj, sa vremenom 41:30, dok je trećeplasirani Robert Ružnić iz BBK "Daj Krug" Bihać završio sa vremenom 42:29min.

Čestitamo Ivanu i svim članovima žepačkog brdsko-biciklističkog kluba "Pedala".

(1 Glasaj)
Označeno

Autor teksta

Zepce.Ba

Tel.:   +387 61 189 865

Email: zepce @ zepce.ba

Web stranica: https://www.zepce.ba