Proteklog vikenda u Žepču su snage odmjerili domaće Žepče i Usora. Utakmica je odigrana po kiši i jako lošem terenu. Žepče je na početku imalo više loptu u svojim nogama, ali gosti su bili ti koji su imali ozbiljnije prilike. Već u sedmoj minuti moglo je biti 0-1, ali napadač Usore sa svega jednog metra na uspjeva pogoditi prazan gol.

Prva ozbiljnija prijetnja na gol Usore bila je tek u 34. minuti kada Slišković tuče sa 25 metara, ali nedovoljno precizno. Nekoliko minuta kasnije gosti uzvraćaju. Nakon šuta s 30 metara trese se greda, ali promjene rezultata nema.

S 0-0 otišlo se na odmor, a u drugom dijelu Žepče kreće na pobjedu dok gosti odugovlačenjem igre pokušavaju izdržati do kraja i odnijeti bod. Kako se bližio kraj tako je rasla i nervoza. Gosti su odlučili na sve moguće načine zadržati bod pa su bili spremni i na naguravanje sa domaćim igračima i sucima koji im zbog tih radnji na iznenađenje tristotinjak prisutnih gledatelja nisu pokazali ni jedan žuti karton.

Ipak, da se sve ne završi loše pobrinuli su se Bakula i Tadić. Upravo poslije jednog naguravanja Šimić je izveo korner nakon kojeg Bakula na drugoj stativi skače i šalje loptu u mrežu gostiju za 1-0. U sudačkoj nadoknadi Tadić - Panter pogađa za konačnih 2-0 i nova tri boda.

Sastav: J.Jurić, M.Bakula, K.Jukić, M.Čančar, N.Tadić, V.Lučić, A.Tadić (84' M.Jorgić), J.Slišković, K.Ivešić, I.Šimić i N.Tadić - Panter

U idućem kolu naša ekipa gostuje u Zavidovićima kod Krivaje.

(M.Jurišić / NK Žepče)

(1 Glasaj)
Označeno

Autor teksta

Zepce.Ba

Email: zepce @ zepce.ba

Web stranica: https://www.zepce.ba