Bez četiri standardna prvotimca Žepče je jučer istrčalo na teren Gradskog stadiona. Zbog kartona nisu igrali Kristijan Jukić, Nikola Tadić i Nikola Tadić - Panter. Ponajbolji igrač Žepča, Ilija Šimić utakmicu je odgledao sa klupe zbog ozljede leđa.

Od samog početka Žepče je krenulo na pobjedu, a prvu pravu priliku imao je Martinović u dvanaestom minutu na proigravanje Kresića. Nisu ni gosti bili bez šansi, a najbolja je bila ona iz 36. minute, ali šut napadača gostiju odlazi preko gola.

U drugom dijelu zeničani su posustali. Žepče je krenulo još silovitije, a to se isplatilo već u četvrtoj minuti nastavka. U šesnaestercu je srušen Ivešić, a kapetan Lučić siguran je sa bijele tačke.

Pola sata prije kraja gosti dolaze do izjednačenja. U jednom od rijetkih izleta u polovicu Žepča uspjeli su izboriti jedanaesterac nakon kojeg dolaze do 1-1.

Nije bilo puno brige, Žepče je bilo puno bolje, nizale su se prilike, gol je visio u zraku, a stigao je u 71. minuti. Ivešić je sam na pet metara, ali pogađa prečku da bi odbijenu loptu golman Rudara sam sebi zakucao u mrežu.

Gosti na kraju mogu biti i zadovoljni rezultatom, jer je Žepče i nakon vodstva nizalo prilike, a najviše vrijedi istaknuti Sliškovića koji je cijelo drugo poluvrijeme izluđivao desnu stranu Rudara i stvarao priliku za prilikom.

Sastav: J.Jurić, M.Bakula, V.Lučić, M.Čančar, A.Tadić, K.Grahić, K.Ivešić, J.Slišković, I.Kresić (46' D.Zvijerac), M.Jorgić(90' M.Babić) i I.Martinović

U narednom kolu Žepče je gost u Brezi. Prije ovog kola brezovljani su držali dvanaestu poziciju s osam bodova iz osam susreta.

(NK Žepče)

(0 glasova)
Označeno

Autor teksta

Zepce.Ba

Email: zepce @ zepce.ba

Web stranica: https://www.zepce.ba