Kako smo već prije pisali i najavili, Rukometni savez Bosnei Hercegovine je potpisao Ugovor sa predstavnicima RK “Žepče”iz Žepča kojim se za kadetsku reprezentaciju Bosne i Hercegovine, godišta 2000. i mlađe, obezbjeđuje permanentno okupljanje i održavanje priprema ove selekcije za period 2016./2017.godine.

Ovim ugovorom RK “Žepče” će obezbjediti sve potrebne uslove za održavanje priprema navedenih selekcija u periodu od dvije godine. Rukometni savez Bosne i Hercegovine ovom prilikom iskazuje veliku zahvalnost RK “Žepče” i lokalnoj zajednici , te želi ovaj primjer saradnje, te iskazivanja konkretnog interesa za državne reprezentacije Bosne i Hercegovine prikazati javnosti i svim članovima Rukometnog saveza BiH, kao jedan od najpozitivnijih primjera u obezbjeđivanju uslova za državne reprezentacije.

"U situaciji u kakvoj  se nalazi naša zemlja, RK “Žepče” je svijetli primjer jednog rukometnog kluba iz Bosne i Hercegovine, koji je prepoznao nastojanja Rukometnog saveza BiH da tokom 2016/2017. i narednih godina organizuje sedam rukometnih selekcija Bosnei Hercegovine u ženskoj i muškoj konkurenciji. S obzirom na sve gore navedeno, iskazujemo jedno veliko hvala u ime Rukometnog saveza Bosne i Hercegovine, reprezentativnih selekcija Bosnei Hercegovine za RK “Žepče”." - poručuju iz Rukometnog saveza BiH.

(0 glasova)

Autor teksta

Zepce.Ba

Tel.:   +387 61 189 865

Email: zepce @ zepce.ba

Web stranica: https://www.zepce.ba