U ponedjeljak, 4.7. 2016. u sali Općinskog vijeća održana je Skupština Sportskog saveza općine Žepče povodom organizacije šestog Malonogometnog turnira mjesnih zajednica općine Žepče. Skupštini su prisustvovali predstavnici većine mjesnih zajednica sa područja općine Žepče, te je usvojen generalni plan organizacije ovogodišnjeg izdanja najvećeg ljetnog sportskog događaja u našem gradu.

Na sastanku je predsjednik Sportskog saveza općine Žepče, Darko Andrijević, iznio niz aktivnosti potrebnih za organizaciju Tunira, počevši sa prijavama ekipa koje traju do ponedjeljka 11.7.2016. godine, kada će se održati i svečano izvlačenje grupa i napraviti raspored takmičenja.

Uplate u iznosu od 150 KM po ekipi mogu se izvršiti na žiro račun Sportskog saveza općine Žepče. Turnir počinje 14.7.2016. i trajat će do polovine avgusta, ovisno o broju prijavljenih ekipa.

Pozivaju se predstavnici mjesnih zajednica da na vrijeme prijave ekipe, kako bi  i ove godine u našem gradu mogli pratiti ovaj veliki sportski događaj.

U nastavku pogledajte program ovogodišnjeg Turnira.

(2 glasova)

Autor teksta

Zepce.Ba

Email: zepce @ zepce.ba

Web stranica: https://www.zepce.ba