Žepački rukometaši trećom pobjedom u nizu zadržali odličnu formu

Nakon lošeg otvaranja sezone, rukometaši RK Žepče iz utakmice u utakmicu odličnim igrama potvrđuju dobru formu. Nakon što su prije dva tjedna na domaćem terenu svladali Sanu 7, uslijedilo je gostovanje u Tuzli kod Slobode Solane kojoj su Žepčaci nanijeli prvi poraz u ovoj sezoni.

U nedjelju 30.10. u sportskoj dvorani KŠC-a u Žepču, u okviru 6. kola Prve lige federacije, skupina Sjever, RK Žepče je uvjerljivo slavio protiv Bosne TS iz Tešnja. Uvjerljiva igra i pobjeda domaćina. Susret je završio rezultatom 32:25. Na poluvrijeme se otišlo pri rezultatu 13:9.

Pred oko 250 gledatelja, uz odličnu igru u obrani, Žepčaci su zabijali sa svih pozicija, a najraspoloženiji je bio Tomislav Jukić koji je postigao 6 pogodaka. Marko Mrkonjić bio je standardno dobar i postigao je 5 pogodaka, Slaven Barbarić, Stjepan Jozinović i Luka Lovrić se vraćaju ka svojim uobičajenim kvotama, postigli su po 4 pogotka. Stjepan Malbašić upisao je 3 pogotka, Stjepan Keškić i Ante Dragičević po 2, a Darko Matijević i Alen Marković po 1. Jedini koji se nije upisao u strijelca bio je Ivan Dunđer, koji se naročito istaknuo igrom u obrani. Vratar Ćuruša i Babići, također su bili raspoloženi, naročito Ćuruša koji je obranio 21 udarac.

U gostujućoj momčadi istaknuli su se Amel Handžoć i Enver Omahić sa po 8 pogodaka.

Ovom pobjedom RK Žepče zauzelo je 4. mjesto na tabeli, što je za ovu mladu ekipu iznad svih očekivanja. Očito je trener Barjaktarević uspio pronaći zajednički jezim s momcima. Susreti 7. kola na rasporedu su 5. i 6. studenog a RK Žepče gostuje u Bihaću, dok su u 8. kolu slobodni. Pobijede li i u Bihaću, RK Žepče će se pomaknuti za još jedno mjesto ka vrhu. Trenutno je vodeća ekipa RK Gračanica, na drugom mjestu je RK Kakanj, treće mjesto zauzima RK Sloboda Solana, a na odličnom četvrtom mjestu je RK Žepče. 

(Svijet rukometa / Postaja.ba)

ocijeni
(0 glasova)
Zepce.Ba - urednik

Tel.: +387 61 189 865

Email: zepce @ zepce.ba

https://www.zepce.ba