Foto: Počeo IV Božićni malonogometni turnir - Žepče 2016

Četvrti po redu Božićni malonogometni turnir počeo je u subotu, 10.12.2016. godine. Na samom početku turnira, don Milan Ivančević, ravnatelj Katoličkog Školskog Centra u Žepču je uputio par riječi pozdrava i podrške svim sudionicima, te im zaželio mir i dobro za božićne blagdane.

Prve večeri turnira igrano je 5 utakmica, te jedna veteranska utakmica. Vrlo dobre i zanimljive utakmice uz dobru posjetu gledatelja s obzirom da se radilo o samom početku turnira.

Prva utakmica, kojom je otvoren turnir, bila je između Kumova i Eko Produkta, a slavili su Kumovi rezultatom 1:0. pogodak je postigao Vinko Banović. U drugom susretu, Begov Han protiv Bex d.o.o. Žepče, slavio je Bex pogotkom Zijada Mujića. Tako da je konačni rezultat bio 1:0 za Žepče. Treća utakmica večeri bila je rezervirana za Veterane 40+ u kojoj su se sastale ekipe Fair Play – Ljubna. U veoma dobroj utakmici, ekipe su na karju podjelili bodove. Bilo je 1:1 a pogotke su postigli Pero Kujundžić za Fair Play i Franjo Tomić za Ljubnu.

U četvrtoj utakmici igrao je prošlogodišnji pobjednik, ekipa Caffe bar Code-Ožujsko koja je, iako oslabljena, ostvarila pobjedu protiv dobre ekipe Jazavaca. Konačni rezultat bio je 3:2.

Peta utakmica večeri, u kojoj su snage odmjerile ekipe Papratnice i NK Žepče, Papratnica je opravdala ulogu favorita i pobjedila mladu ekipu NK Žepče. Prošlogodišnji finalisti pokazali su da i ove godine imaju visoke ambicije.

Zadnji susret večeri bio je između ekipa Udruge Pedagoga i Car Trim Aircrafta. Uvjerljiva i zaslužena pobjeda Profesora uz raspoloženog Gorana Jurića koji je postigao 3 gola u ovoj utakmici.

Rezultati:

Kumovi - Eko Produkt 1:0

Begov Han - Bex d.o.o Žepče 0:1

Veterani:

Fair Play N. Šeer - LJubna 1:1

Caffe bar,,CODE-Ožujsko,,-Jazavci 3 : 2

Papratnica - NK Žepče 3:1

Udruga pedagoga TZK- Car Trim Aircraft 4:0

U nedjelju je na rasporedu bio drugi dan 4. malonogometnog Božićnog turnira.

Igralo se 5 utakmica, 4 utakmice turnira i jedna veteranska utakmica.

Prva utakmica večeri je bila između ekipa Fair Play Odobašić i mladića iz KŠC-a. U ovom susretu mogla se vidjeti uvjerljiva pobjeda ekipe Fair Play nad dobrom ali neiskusnom ekipom KŠC-a. Druga utakmica, Orfanele - NK Don Bosco. Ekipa Orfanele vrlo dobro je iskoristili mladost i neiskustvo NK Don Bosco i zasluženo slavili.

Treća utakmica večeri bila je rezervirana za veteranske ekipu Bojna Andrija Tadić i ekipu Fenix/Sokoli. Zanimljiva utakmica u kojoj je Fenix bio sretniji i sposobniji te zasluženo slavio prvu pobjedu na turniru.

Četvrta utakmica, ujedno i najneizvjesnija te večeri, bila je između Eko Produkta i Ponijeva. Ekipa Eko Produkt je imala vodstvo do samog kraja utakmice, ali je ekipa Ponijeva uspjela u zadnje 2 minute okrenuti rezultat u svoju korist i došla do vrlo važne pobjede. Drugi zgoditak su postigli doslovno u zadnjim trenucima utakmice. Zadnja utakmica večeri, peta, bila je između ekipa Tadić Cop i Enigme. Uvjerljiva pobjeda ekip Tadić Cop a iz ove ekipe su poručili da će igrati jednu od važnih uloga na ovom turniru.

Rezultati:

Fair Play Odobašić - KŠC Don Bosco 8:1

Orfanele-NK Don Bosco 6:3

VETERANI:

Bojna Andrija Tadić-Fenix/Sokoli 1:3

Ponijevo-Eko Produkt 2:1

Tadić Cop-Enigma 3:0

Turnir se nastavlja u Subotu 17.12.2016 g.a evo rasporeda i satnice:

18:00 - Udruga Pedagoga TZK-Ponijevo

18:45 - Enigma-Bex d.o.o Žepče

19:30 - NK Don Bosco Žepče-Jazavci

20:15 - Veterani: Fair Play N.Šeer - Bojna Andrija Tadić

21:00 – Kumovi - Car Trim Aircraft

21:45 - KŠC Don Bosco-NK Žepče

(Postaja / Facebook / Zepce.Ba)

 

ocijeni
(0 glasova)
Zepce.Ba - urednik

Tel.: +387 61 189 865

Email: zepce @ zepce.ba

https://www.zepce.ba