Jučer je u Zavidovićima održan sastanak i prezentiran plan za 4. Međunarodni rukometni turnir Zavidovići - Žepče - Maglaj 2017. Na ovom sastanku su pored predstavnika sva tri kluba organizatora, novinara, prisustvovali i svoju podršku ovom projektu dali načelnik općine Maglaj gosp. Mirsad Mahumatgic, načelnik općine Žepče gosp. Mato Zovko (nije prisustvovao sastanku radi svojih obaveza) i domaćin ovog sastanka načelnik općine  Zavidovići gosp. Hašim Mujanović, kao i ministar obrazovanja, nauke, kulture i sporta ZE DO kantona gosp. Mensur Sinanović.

-"Sve nas raduje velika podrška, koju smo dobili od načelnika općina i resornog ministra, jer pokazuje da su prepoznali važnost ovog projekta. Turnir RUKOMET U SRCU je od velike važnosti ne samo za naš kanton nego za čitavu BiH, jer je veoma rijedak slučaj u čitavom regionu da tri grada organizuju zajednički projekat za mlade" - ističu organizatori Turnira.

Prema planu organizacionog odbora, ove godine će biti preko 800 učesnika, te će svi smještajni kapaciteti u gradovima za vrijeme turnira biti popunjeni do posljednjeg mjesta.

U narednom periodu ćemo vas opširnije obavještavati o svim aktivnostima vezanim za 4. Međunarodni rukometni turnir Zavidovići - Žepče - Maglaj 2017.

(0 glasova)

Autor teksta

Zepce.Ba

Email: zepce @ zepce.ba

Web stranica: https://www.zepce.ba