Sinoć je na poligonu Osnovne škole Žepče postrojavanjem i predstavljanjem ekipa započeo 7. Malonogometni turnir mjesnih zajednica općine Žepče. Prisutne je na samom početku pozdravio, predstavio ekipe, te se zahvalio sponzorima i svim onim koji su pomogli realizaciju Turnira, predsjednik Sportskog saveza općine Žepče, Vlado Lučić.

U svom kratkom obraćanju, i načelnik Općine Žepče Mato Zovko je pozdravio sve prisutne, zahvalio se svim dosadašnjim predsjednicima SSOŽ, kao i novoizabranom Vladi Lučiću, kao i predstavnicima mjesnih zajednica, te pozvao igrače na ferplay igru, kao i sve građane Žepča da ne dozvole da se na bilo koji način dovede u pitanje održavanje ovogodišnjeg turnira, a potom svečano i proglasio otvorenim 7. Malonogometni turnir mjesnih zajednica općine Žepče..

Pored velikog broja građana, ceremoniji otvorenja Malonogometnog turnira prisustvovali su i predsjedavajući OV Žepče Muhamed Jusufović, federalni ministar Josip Martić, načelnik Općine Stari Jankovci, Republika Hrvatska, Dragan Sudarević, kao i mnogi drugi predstavnici kulturnog, sportskog i društveno-političkog života.

Pred punim tribinama, u 20.00 sati, započeli su susreti po grupama, a rezultate, raspored igranja, kao i tabelu, možete pogledati u našoj rubrici Turnir MZ 2017.

U nastavku pogledajte video-prilog sa svečanosti, kao i fotogaleriju sa djelićem sinoćnje atmosfere.

(1 Glasaj)

Autor teksta

Zepce.Ba

Email: zepce @ zepce.ba

Web stranica: https://www.zepce.ba