• UKUPNO ZARAŽENIH U BiH

  • 518

  • SAMOIZOLACIJA ŽEPČE

  • 449

  • NAPUSTILO SAMOIZOLACIJU

  • 255

  • TESTIRANIH

  • 5

  • POTVRĐENIH

  • 2

Prigodnom svečanošću u Caffe-restoranu Centar u Žepču u nedjelju 18.3.2018. godine obilježena je 10. godišnjica osnutka Rukometnog kluba Žepče. Goste, njih oko 250, među kojima su bili sportski djelatnici i članovi žepačkih i klubova iz susjednih općina, politički predstavnici, rukometaši svih selekcija RK Žepče, navijači i roditelji rukometaša, te brojni drugi gosti, u ime Rukometnog kluba Žepče pozdravio je predsjednik uprave Ivo Klarić.

TEKST SE NASTAVLJA ISPOD OGLASA

Uz zahvale za prisustvo, te podršku klubu u proteklom periodu, Klarić se kratko osvrnuo na proteklih 10 godina, uspjehe koje je klub ostvario i planove za naredni period. Pročitana je i čestitka prvog predsjednika RK Žepče, Mladena Antolovića, koji nije mogao prisustvovati svečanosti. Ovom prilikom RK Žepče je dodijelio palkete i zahvalnice pojedincima, tvrtkama i ustanovama koje su u proteklih 10 godina dale značajan doprinos radu kluba.

Čestitku povodom 10. rođendana Rukometnom klubu Žepče uputio je načelnik općine Mato Zovko u kojoj je izrekao zahvale upravi na trudu koji ulažu u afirmaciju sporta, rukometa i općine Žepče, te je klubu zaželio da dočekaju i stotu godišnjicu rada, kao što će to naredne godine učiniti i NK Žepče. Zahvalio je i svim sponzorima koji svojim donacijama podržavaju sport i rukometni klub Žepče.

Predsjednik RK Krivaja Azmin Karanović je uz čestitke istaknuo i odličnu suradnju RK Krivaje i RK Žepče te izrazio nastojanje da se ova odlična suradnja nastavi i u buduće i da je RK Krivaja, kao klub s dužom rukometnom tradicijom, uvijek bio a i u buduće će ostati na raspolaganju susjednom klubu da svojim savjetima kao i kroz ostale vidove suradnje pomogne i podrži rad RK Žepče.

Čestitke su uputili i donedavni predsjednik uprave RK Maglaj Senad Kamberović, kao i doskorašnji trener seniorske ekipe ovog kluba Mahmut Obralić Mašo.

U zabavnom dijelu večeri nastupio je Ivan Spajić, profesor u Glazbenoj školi Katarina Kosača Kotromanić Žepče.

U sjeni proslave ostao je odličan rezultat seniorske ekipe ovog kluba koja je istog dana u 16 sati na neugodnom gostovanju u tuzlanskom Mejdanu odigrala neriješeno, 24:24, s ekipom Sloboda Solana i na proslavu je stigla direktno iz Tuzle.

(A.J. / Postaja.Ba / Zepce.Ba)

(0 glasova)

Autor teksta

Zepce.Ba

Tel.:   +387 61 189 865

Email: zepce @ zepce.ba

Web stranica: https://www.zepce.ba