Regionalni projekt Gentlemans's Choice predstavio je 25 najljepših djevojaka regije za 2012. godinu, među kojima je i naša sugrađanka Sonja Zekić.

Projekt je preko društvene mreže Facebook uspio okupiti desetke hiljada članova koji su svojim like-ovima odabrali 25 najljepših djevojaka za 2012. godinu. Odabranim djevojkama upravo će činjenica da su u društvu najljepših djevojaka regije širom otvoriti vrata svijeta mode, filma i glamura.

"25 najljepših djevojaka odabrano je izborom naših članova na Facebook-u. Ovo je jedinstveni projekt koji se razlikuje od svih izbora ljepote, a upravo činjenica da su najljepše djevojke odabrali sami članovi daje na posebnoj važnosti. Ovaj odabir djevojkama je odlična platforma za daljnji nastavak karijera.", izjavila je modna agentica iz GC-a Lara Fabbioli.


25 najljepših djevojaka Adria regije prema izboru posjetitelja Gentlemans projekta su: Ana Burazer, Anamarija Rajić, Aleksandra Nakova, Aleksandra Tanasković, Iva Buzov, Silvija Madić, Lara Puharić, Dragana Banić, Iva Šarić Leko, Jelena T. Marinković, Hristina Jancetović, Katarina Katančević, Aleksandra Tašić, Tamara Nikolić, Aleksandra Dobrić, Sandra Crnogorac Gavrilović, Arnela Zeković, Sonja Zekić, Amra Silajdžić, Sunčica Travica, Lana Kuduz, Biljana Todorović, Anita Majčić, Barbara Marković i Ena Sandra Čaušević.


Zahvaljujući neobičnoj ideji i izvrsnoj realizaciji, Gentlemans's Choice je postao jedan od najpopularnijih i najprepoznatljivijih online brendova na području cijele jugoistočne Europe. Po prvi je puta jedan brend uspio okupiti rame uz rame veliki broj ljepotica od profesionalnih modela i manekenki do potpunih amaterki.


U razdoblju od samo godinu dana brend je pridobio vjernu publiku koja svakodnevno prati novosti i aktivno učestvuje u izboru 25 najljepših djevojaka za narednu godinu, no kako brend ne bi bio samo virtualna stvarnost, djevojke također aktivno učestvuju na način da se predstavljaju, upoznaju i odgovaraju na pitanja svojim brojnim fanovima.
U vrlo kratkom roku, biti dijelom Gentlemans's Choice brojnim je djevojkama iz Hrvatske, BiH, Srbije, Crne Gore, Slovenije i Makedonije postalo stvar prestiža, te GC svakodnevno zaprima velik broj prijava, no samo najljepših ulaze.

Posjetite Facebook stranicu Gentlemans's Choicea.

(12 glasova)

Autor teksta

Zepce.Ba

Email: zepce @ zepce.ba

Web stranica: https://www.zepce.ba