Dana 28.06.2013. godine svečano su okončani radovi na asfaltiranju dionice puta u mjesnoj zajednici Selište u dužini od 550 metara koje je finansirala Općina Žepče. U večernjim satima, mjesna zajednica Selište na čelu sa predsjednikom Vijeća MZ gospodinom Stankom Kneževićem upriličila je večeru za mještane mjesne zajednice i radnike preduzeća „Hajdić „ iz Maglaja koji su sudjelovali u izvođenju radova.

Okončanjem ovih radova općinski načelnik Mato Zovko koji je prisustvovao večeri ispunio je obećanje koje je dao mještanima ove mjesne zajednice da će ova dionica puta biti asfaltirana do 01.07.2013. godine.

Asfaltiranjem ove dionice puta koje je okončano sa današnjim radovima, povezana je najviša kota u toj mjesnoj zajednici sa ostalim dijelovima mjesne zajednice te na taj način su stvoreni bolji uvjeti života i rada mještana koji tu žive, kao i onih koji posjećuju obilježja svojih preminulih u mjesnom groblju koje se nalazi na tom području.

Predstavnici mjesne zajednice najavljuju i nove aktivnosti kojima žele poboljšati uvjete života i rada mještana ove mjesne zajednice, a prvenstveno izgradnja vodoopskrbe za domaćinstva koja nisu priključena na javni vodovod i koja imaju poteškoće u vodoopskrbi.

(0 glasova)

Autor teksta

Zepce.Ba

Email: zepce @ zepce.ba

Web stranica: https://www.zepce.ba