Poštovani preduzetnici, pozivamo Vas na Privredni forum općine Žepče pod nazivom „Investicijske mogućnosti općine Žepče-Prednosti poslovanja u malim lokalnim zajednicama“, koji će se održati u četvrtak, 10.10.2013.godine s početkom u 11 sati, u motelu California, Lug-Branković, Žepče. Organizator je Općina Žepče, a suorganizator Razvojna agencija Žepče. Grad partner je Osijek.

Na Privrednom forumu će se predstaviti mogućnosti i prednosti poslovanja u općini Žepče i primjeri dobre prakse iz gradova Osijek i Beli Manastir. Prilika je to i za međusobno povezivanje firmi iz općine Žepče i firmi sa područja Osječko-baranjske županije.

Osim predstavnika Osijeka i Belog Manastira, očekuje se dolazak predstavnika Hrvatske gospodarske komore Županijske organizacije Osijek, Hrvatske udruge poslodavaca regionalni ured Osijek, Državnog ureda za Hrvate izvan Republike Hrvatske, Hrvatskog veleposlanstva u BiH, Agencije za unaprjeđenje stranih ulaganja u BiH, Federalnog ministarstva razvoja, preduzetništva i obrta, Vanjskotrgovinske komore Federacije BiH, GIZ-Deutsche Gesellschaft fur Internationale Zusammenarbeit GmbH i dr.

Ukoliko ste zainteresovani za poslovnu saradnju i razmjenu iskustava s preduzećima iz Osječko-baranjske županije, molimo Vas da nam putem elektronske pošte potvrdite vaš interes za učestvovanje na Privrednom forumu općine Žepče.

Za više informacija kontaktirajte nas na telefon + 387 32 880 273 ili elektronskom poštom na

(0 glasova)