Dom kulture, Razvojna agencija (RAŽ) i Općina Žepče u predpraznične dane organizatori su ovogodišnjeg, drugog po redu, Božićno-novogodišnjeg sajma. Pod nazivom „Blagdanska čarolija„ sajam će biti održan od 18. do 24. decembra na platou Doma kulture u Žepču.

Učešće na sajmu već su najavili domaći poljoprivredni proizvođači, privrednici, pčelari i gastronomi. Na brojnim štandovima organizator će ponuditi i građanima koji se bave kućnom radinošću prezentaciju rukotvorina. Za sve izlagače i ove će godine biti osiguran besplatan prostor i štandovi uz obavezu da štand prikladno dekorišu i posjetiocima omoguće razgledanje i kupovinu artikala.

U sklopu sajma bit će upriličeno i nekoliko koncerata u izvedbi domaćih muzičara i umjetnika. Svoj tradicionalni koncert u kino dvorani “Doma kulture” održat će i učenici i nastavnici Glazbene škole “Katarina Kosača-Kotromanić” Žepče.

Kako saznajemo i ekipa Radio Žepča priprema iznenađenje za sve posjetitelje Božićno-novogodišnjeg sajma ove godine.

Organizacija Božićno-novogodišnjeg sajma ima za cilj očuvanju narodne tradicije i kulture, te razvoj poljoprivrede, obrtništva i turizma na području općine Žepče.

(0 glasova)
Označeno

Autor teksta

Zepce.Ba

Email: zepce @ zepce.ba

Web stranica: https://www.zepce.ba