Danas je u sali OV Žepče portal Zepce.Ba uručio zahvalnice za nesebično zalaganje i pomoć najugroženijim u najvećoj prirodnoj katastrofi na našim prostorima, kao i za veliki doprinos u radu portala u periodu 15.-25.05.2014. godine.

Zahvalnice su dobili: Svi žepački volonteri, Mirko i Toni Matijević ( GSS i Planinarsko drušvo "Vis"), EKO-Rafting klub Žepče, Erna Dervišić, Edo Halilić ( Pharmacon Žepče), "Srcem za Žepče" München, Volonteri Crvenog križa Žepče, Zuhdija ef. Ridžal, Ekrem Tutnjić, Connecting Classrooms Žepče, Asocijacija Fatma Žepče, Cvjetko Udovičić, Nevenka Jukić, Amir Paya Ćatić, Toni i Mikula, Asocijacija mladih SDA Žepče, UM "Eureka", Udruženje "Spektar", Goran Pervan (Gama Electronic), Zaynah i Admir Meninović, Mustafa Dervišević, Apoteka Herbaline, Pekara Redžić, Benjamin Isić Frolly, Bojan Barbarić, Goran Marinović Stampa i Marko Galić.


Da napomenemo, portal Zepce.Ba je dobio na hiljade poruka, pohvala i čestitki, ali vrijedno je spomenuti svu žepačku raju koja je u ovim teškim trenucima rame uz rame, bez obzira na bilo koju pripadnost, stala i pomogla kako unesrećene, tako i sam portal. Nećemo pojedinačno predstavljati nagrađene, ali tu je bilo od volontera, do ljudi koji su u 5 minuta organizovali helikoptere kada je to bilo potrebno.
Ovom prilikom portal Zepce.Ba se zahvaljuje svim Žepčacima, i ovim nabrojanim, a i ostalim koje smo izostavili, u naše i u ime svih stradalih, na velikoj pomoći koju su pružili, kao i na solidarnosti i požrtvovanosti sve ove dane.
Stara dobra izreka kaže: "U muci se poznaju junaci".
Vi ste naši heroji i pamtićemo vas i vaša djela dok god postojimo!

(0 glasova)
Označeno

Autor teksta

Zepce.Ba

Email: zepce @ zepce.ba

Web stranica: https://www.zepce.ba