Sinoć (petak 19.12.2014) je u crkvi "Svetog Ante Padovanskog" u Žepču održan tradicionalni Božićni koncert u organizaciji Glazbene škole "Katarina Kosača Kotromanić" Žepče. Jednosatnim repertoarom odabranih prazničnih tonova, učenici i nastavnici ove škole uljepšali su blagdansku atmosferu i unijeli posebnu radost u naša srca.

Već dugi niz godina Glazbena škola njeguje kulturu našega grada, a Uprava škole nastoji što kvalitetnije predstaviti rad učenika i nastavnika, te organizovati veći broj kulturnih manifestacija.

"Održavanjem koncerata želimo pokazati rad naših talentiranih učenika i nastavnika, jer znamo koliko je to značajno za njihovu karijeru, afirmaciju naše Škole, ali i kulture općenito u općini Žepče. Naša sredina je jedna od rijetkih koja se s ponosom može pohvaliti velikim brojem glazbenih talenata, ali i organiziranjem kulturnih manifestacija. Upućujem iskrene čestitke našim glazbenicima na divnom Božićnom koncertu kojeg su nam priredili, te ovim putem svim učenicima, nastavnicima i našim sugrađanima čestitam božićne i novogodišnje blagdane. Također, želim čestitati i vjernicima pravoslavne vjeroispovijesti nastupajući Božić u siječnju mjesecu sa željom da ih sve zajedno provedemo u zdravlju i toplini svoje obitelji." - rekao je profesor Pero Zekić, ravnatelj Glazbene škole "Katarina Kosača Kotromanić" Žepče.

(0 glasova)

Autor teksta

Zepce.Ba

Email: zepce @ zepce.ba

Web stranica: https://www.zepce.ba