Dana 03.11.2015. godine, Policijskoj stanici Žepče je prijavljeno da je u proteklom periodu, u mjestu Lupoglav, izvršena krađa registarskih tablica M70-A-329, sa putničkog motornog vozila marke „Opel-Vectra“, vlasništvo P.A. iz Žepča. Policijski službenici su poduzeli aktivnosti na dokumentovanju navedenog krivičnog djela.

Dana 04.11.2015. godine, u mjestu Goliješnica, na parking prostoru firme „Car Trim“, od strane nepoznatog izvršioca ili više njih izvršena je krađa jedne registarske tablice K54-E-527 sa putničkog motornog vozila marke „Opel-Astra“, vlasništvo I.Lj. iz Žepča, i jedne registarske tablice M06-A-622 sa putničkog motornog vozila marke „Peugeot“, vlasništvo B.V. iz Žepča. Policijski službenici su poduzeli aktivnosti na dokumentovanju navedenog krivičnog djela.

U toku noći 03/04.11.2015. godine, u ulici Stjepana Tomaševića, izvršena je teška krađa u magacin ugostiteljskog objekta „The Pab“, vlasništvo T.T., iz kojeg je otuđena određena količina novca. Policijski službenici su poduzeli aktivnosti na dokumentovanju navedenog krivičnog djela.

Dana 04.11.2015. godine, u mjestu Orahovica, izvršena je teška krađa u kuću, vlasništvo B.S., iz koje otuđena određena količina novca i nakita. Izvršen je uviđaj od strane istražitelja Policijske stanice Žepče.

(2 glasova)

Autor teksta

Zepce.Ba

Email: zepce @ zepce.ba

Web stranica: https://www.zepce.ba