×

Obavijest

The was a problem converting the source image.

There was a problem rendering your image gallery. Please make sure that the folder you are using in the Simple Image Gallery Pro plugin tags exists and contains valid image files. The plugin could not locate the folder: media/k2/galleries/4654

Foto: U Žepču obavljen posljednji ispraćaj Olivera i Monike

Danas u Žepču je obavljen posljednji ispraćaj za nesretno stradale Moniku i Olivera, koji su prerano napustili ovaj svijet smrtno stradavši, zajedno sa svojom prijateljicom Nevenom Mijić, u tragičnoj saobraćajnoj nesreći koja se dogodila u subotu navečer na magistralnom putu M-17 u Goliješnici kod Žepča.

U 15,00 sati na groblju u Radovlju, veliki broj prijatelja, komšija, rodbine i ostalih sugrađana, oprostili su se od devetnaestogodišnjeg Olivera Hrkaća.

U 16,00 sati na groblju Krušik u Goliješnici, u prisustvu brojnih sugrađana, školskih drugova, sportskih kolega, rodbine i prijatelja, obavljen je posljednji ispraćaj devetnaestogodišnjakinje Monike Antolović.

Sudeći po velikom broju građana koji su ispratili i posljednji put se oprostili od naših stradalih tinejdžera, možemo samo zaključiti o kakvim osobama se radilo.

Pored njihove mladosti, o njima smo mogli čuti samo najbolje riječi onih koji su ih poznavali.

Neka im je vječna slava i neka počivaju u miru Božijem.

U fotogaleriji možete pogledati nekoliko fotografija načinjenih danas na sahranama.

Foto galerija

{gallery}4654{/gallery}
ocijeni
(0 glasova)
Zepce.Ba - urednik

Tel.: +387 61 189 865

Email: zepce @ zepce.ba

https://www.zepce.ba