Najavljujemo: U subotu u Žepču Memorijalni turnir u odbojci „Monika Antolović“

U subotu, 09.04.2016. godine, OMS (Odbor za međureligijsku saradnju) Žepče na čelu sa predsjedavajućim Izetom ef. Efendićem, u saradnji sa SMŠ Žepče organizira Memorijalni turnir „Monika Antolović“. Turnir će se održati u dvorani SMŠ Žepče sa početkom u 09,00 sati.

Program se organizira u sklopu zajedničkog projekta “Unaprjeđenje međureligijske izgradnje mira” kojeg implementiraju Međureligijsko vijeće u BiH i Catholic Relief Service.

Primarni cilj Memorijalnog turnira „Monika Antolović“ jeste cjelodnevno druženje srednjoškolske djece koja će kroz upoznavanje raditi na otklanjanju predrasuda, te će u sportskom duhu razvijati toleranciju i osjećaj za različitošću.

Sekundarni cilj turnira jeste da potakne svijest kod mladih da ne voze u alkoholiziranom stanju, s obzirom da je sve učestalija pojava neodgovornosti u prometu mladih ljudi koji voze pod utjecajem alkohola.

Na turniru će sudjelovati ŽOK Zavidovići, ŽOK Žepče, OK Maglaj i Škola odbojke Žepče. Memorijalni turnir akcent stavlja na savjesnu i odgovornu vožnju mladih ljudi, dijalog i prevazilaženje netrpeljivosti i nerazumijevanje drugog i drugačijeg.

Nakon završetka Memorijalnog turnira bit će upriličena zakuska u prostorijama SMŠ Žepče za sudionike i posjetitelje.

Pokrovitelji Memorijalnog turnira su MRV BiH (Međureligijsko vijeće u Bosni i Hercegovini), CRS (Catholic Relief Service), PRO-budućnost i Općina Žepče, načelnik gospodin Mato Zovko.
Tehnički suorganizatori događaja su SMŠ Žepče i JU „Dom kulture“ Žepče, a medijski pokrovitelji su Radio Žepče, Radiopostaja Žepče i web portal Zepce.Ba .

ocijeni
(0 glasova)
Zepce.Ba - urednik

Tel.: +387 61 189 865

Email: zepce @ zepce.ba

https://www.zepce.ba