Poznat uzrok tragične nesreće u Golubinji kod Žepča

Dvije osobe poginule su stradale u teškoj saobraćajnoj nesreći koja se jučer u 7 sati dogodila u mjestu Donja Golubinja na području općine Žepče. U ovoj nesreći sudjelovala su dva teretna motorna vozila, mercedes  i kombi VW.

Od zadobivenih ozljeda na mjestu nesreće poginuli su vozač kombija (V. M.) iz Čitluka, neslužbeno se doznaje da je riječ o Vjekoslavu Martinoviću (27) iz sela Vidovići kraj Čitluka, i suvozač u teretnom vozilu mercedes (H. V.) iz Maglaja, javlja Večernji list.

Glasnogovornica Ministarstva unutarnjih poslova Zeničko-dobojskog kantona Aldina Ahmić izjavila je za medije da su u nesreći ozlijeđene još dvije osobe koje su prevezene u Kantonalnu bolnicu Zenica, gdje im je ukazana liječnička pomoć. Teže tjelesne povrede zadobio je vozač teretnog vozila mercedes Š. E. (38) iz Maglaja, dok je drugi suvozač istog vozila M. S. (48), također iz Maglaja, zadobio lakše tjelesne ozljede.

Pripadnici Sektora kriminalističke policije MUP-a ZDK-a s dežurnim tužiteljem Kantonalnog tužiteljstva obavili su uviđaj, a uskoro bi se trebalo znati više o uzroku ove nesreće. Na mjesto nesreće poslan je i dežurni kantonalni tužitelj. Kako je jučer saopštila glasnogovornica KAntonalne bolnice Zenica Aida Buro, povrijeđene osobe su van životne opasnosti.

– Kod pacijenta M. S. (48) iz Maglaja nadležni liječnici su konstatirali teške tjelesne ozljede, odnosno ozljede glave s prijelomom kostiju lica, ozljede grudnog koša s prijelomom grudne kosti te rebara i ključne kosti i prijelom desne noge. Pacijent je trenutno na Odjelu za urgentnu medicinu. Kod 38-godišnjeg Š. E. iz Maglaja nadležni liječnici su konstatirali tjelesne ozljede grudnog koša s prijelomom grudne kosti i rebara, te prijelomom obje natkoljenice i lakše ozljede glave. Pacijent je nakon obrade u Odjelu urgentne medicine primljen u Službu za ortopediju i traumatologiju radi daljnjeg medicinskog tretmana, izjavila je glasnogovornica Buro.

Teška saobraćajna nesreća u kojoj su sudjelovali kamion i kombi dogodila se na magistralnoj cesti M-17 nakon izravnog sudara.

Prema neslužbenim informacijama, uzrok ove nesreće je umor vozača kombija, koji je prešao na suprotni trak i sudario se s kamionom.

ocijeni
(0 glasova)
Zepce.Ba - urednik

Tel.: +387 61 189 865

Email: zepce @ zepce.ba

https://www.zepce.ba