U utorak, 18.04.2017., načelnik općine Žepče Mato Zovko je na radni sastanak primio doktora nauka Tomislava Jurendića. Na sastanku se pričalo o mogućnostima povlačenja sredstava iz EU fondova, nadolazećim fondovima, te pripremama koje Općina Žepče treba izvršiti kako bi ona, ali i svi zainteresirani poduzetnici, javne institucije, NVO-i i ostali građani, uspješno aplicirali i povukli EU sredstva.

Dr. sci. Tomislav Jurendić, uspješni je koprivnički znanstvenik i poduzetnik, koji je u vladi RH obnašao dužnost pomoćnika ministra regionalnog razvoja i fondova Evropske unije Tomislava Tolušića. Posjeduje dugogodišnje iskustvo u području pripreme projekata i povlačenja sredstva iz EU fondova, te je također dokazan i kao uspješan poduzetnik koji je uspješno osnovao i vodi dvije tvrtke.

Gospodin Jurendić je u općinu Žepče došao na inicijativu poduzetnika Ivice Ćoruše, a sastanku su uz njih prisustvovali pomoćnici općinskog načelnika Brigita Lovrić, Namik Malićbegović, Ilija Barešić i direktorica Razvojne agencije Žepče Branka Janko.

Nakon sastanka u uredu načelnika, Jurendić je posjetio Razvojnu agenciju Žepče, gdje je sa direktoricom Brankom Janko razmotrio mogućnosti buduće saradnje una korist općine Žepče.

(0 glasova)

Autor teksta

Zepce.Ba

Email: zepce @ zepce.ba

Web stranica: https://www.zepce.ba