Osnovna škola Žepče danas je obilježila svoj 137. rođendan, uz svečani program kakav i dolikuje jednoj obrazovnoj ustanovi sa dugogodišnjim iskustvom.

U 11 sati, u kino dvorani Doma kulture Žepče, učenici i nastavnici pripremili su bogat kulturno-zabavni program za sve prisutne. Ovom svečanom obilježavanju Dana škole prisustvovali su direktori škola, javnih ustanova kao i predstavnici društvenog i političkog kora općine Žepče, te učenici i roditelji pomenute škole.


Na samom početku današnjeg programa, obratio se direktor OŠ „Žepče“ Boris Sović, koji se zahvalio svima koji su sudjelovali u kreiranju ovogodišnjeg obilježavanja Dana škole, koji se ove godine razlikuje od prethodnih po tome što ove godine učestvuju i učenici područnih škola.


U ime općinskog načelnika, sretan Dan škole, učenicima, nastavnicima i rukovodstvu, čestitao je i pomoćnik načelnika pri Službi za opću upravu i društvene djelatnosti Ilija Barešić.


Na ovoj svečanosti učenici su pokazali svoje talente kroz muziku, pjesmu, ples, recitovanje i glumu, dok su ih iz pozornice bodrili njihovi učitelji, nastavnici i pedagoginje.


Svim učenicima, nastavnicima i upravi škole, želimo sretan 137. rođendan.

(Radio Žepče)

(1 Glasaj)

Autor teksta

Zepce.Ba

Email: zepce @ zepce.ba

Web stranica: https://www.zepce.ba