Shodno pojačanom odlasku naših građana u inozemstvo, te u nedostatku dodatnih informacija vezanih za dokumente pri putovanju automobilom, AMSuBiH, Auto-moto klub „Žepče“ obavještava građane o potrebnim dokumentima prilikom odlaska van granica Bosne i Hercegovine.

Na temelju članka 22. Zakona o upravi i članka 192. Zakona o osnovama sigurnosti prometa na cestama u BiH koji reguliraju pitanje povjeravanja javnih ovlasti kao i ovlasti izdavanja međunarodnih vozačkih dozvola koje izdaju auto – moto klubovi / savezi i auto moto društva, OBAVJEŠTAVAMO sve građane da u Auto moto klubu „Žepče“ u Žepču, Ulica zagrebačka b.b., mogu svakim radnim danom u vremenu od 09 – 12h u prostorijama kluba dobiti potrebne međunarodne dokumente: Međunarodna vozačka dozvola (MVD) i dozvola za upravljanje tuđim vozilom u inozemstvu (DUTV), tj. upravljanje tuđim vozilom izvan granica Bosne i Hercegovine.

Pored navedenih dokumenata možete se i učlaniti u Auto moto savez BiH i time steći niz pogodnosti i članskih prava prilikom putovanja u zemlji i inozemstvu (pomoć na cesti, prijevoz vozila u slučaju kvara ili prometne nezgode, popravak vozila, popust pri točenju goriva i mnoge druge pogodnosti).

Sve dodatne informacije možete dobiti u prostorijama AMK „Žepče“, Zagrebačka b.b. ili na telefon 063-358-002 i 063-272-819.

(2 glasova)

Autor teksta

Zepce.Ba

Email: zepce @ zepce.ba

Web stranica: https://www.zepce.ba