Danas su načelnik Mato Zovko i šef Službe za opću upravu i društvene djelatnosti Općine Žepče Ilija Barešić, u sali OV Žepče upriličili prijem za nagrađene učenike Glazbene škole „Katarina Kosača Kotromanić“ Žepče koji su tokom školske 2016./2017. godine, osvajali nagrade i pohvale na brojnim domaćim i internacionalnim natjecanjima.

Učenici ove škole su u protekloj školskoj godini nastupili na 7 natjecanja od čega, 2 domaća i 5 internacionalnih, gdje su ukupno osvojili 44 nagrade.


Nagrađeno je 21 učenika iz 16 klasa nastavnika i profesora, koji su osvojili 16 prvih nagrada, 14 drugih, 12 trećih i dvije pohvale u disciplinama klavir, violina, gitara, flauta i solo pjevanje.


Načelnik Mato Zovko je još jednom pohvalio Upravu škole i sve učenike, koji gdje god da se pojave s ponosom promovišu ime našeg grada, a u znak zahvalnosti na njihovom marljivom trudu i radu, i ostvarenim rezultatima uručio im je simbolične novčane nagrade.

Također, danas od 12,00 sati, načelnik je upriličio i prijem za osvajače medalja na kantonalnim i federalnim sportskim natjecanjima učenika osnovnih i srednjih škola s područja općine Žepče.

Fotogalerija: Ivan Ćurić

(0 glasova)

Autor teksta

Zepce.Ba

Email: zepce @ zepce.ba

Web stranica: https://www.zepce.ba