×

Obavijest

There was a problem rendering your image gallery. Please make sure that the folder you are using in the Simple Image Gallery Pro plugin tags exists and contains valid image files. The plugin could not locate the folder: media/k2/galleries/6453

KUD „Slovo o Žepču“ i ove godine je posjetilo općinskog načelnika Matu Zovku u njegovom uredu, u povodu predstojećih blagdana. Ovakva praksa članovi KUD-a „Slovo o Žepču“ već je postala tradicija, obzirom da traje već više od jedne decenije.

-„Kraj godine i božićni i novogodišnji blagdani, pravo su vrijeme da se zahvalimo općinskom načelniku Mati Zovki, kao i pomoćniku načelnika za opću upravu i društvene djelatnosti Iliji Barešiću za svesrdnu pomoć koju pružaju u svim aktivnostima našeg društva. Naše kulturno-umjetničko društvo trudi se da održi stare narodne običaje Bošnjaka na ovom području i da to prenesemo na mlađe naraštaje, kako bismo baštinili kulturu, a to ne bismo mogli raditi u ovakvoj mjeri kako radimo, da nemamo podršku u općinskim strukturama. Već tradicionalno, u ovo doba godine, posjetimo načelniku Zovku da mu se na simboličan način odužimo za podršku i čestitamo blagdane“, istakla je predsjednica KUD „Slovo o Žepču“ Zemira Mujičić.

Općinski načelnik se zahvalio na posjeti i iskazao zadovoljstvo dosadašnjim radom ovog KUD-a i dodao da se nada, da će i u godinama koje predstoje, saradnja biti na visokom nivou kao i do sada.

Pomoćnik načelnika za opću upravu i društvene djelatnosti Ilija Barešić ovom prilikom je naglasio da je KUD „Slovo o Žepču“ jedno od onih društava koja se javljaju na sve Javne pozive za dodjelu sredstava i koji uredno sve planirane projekte i provedu kako i dolikuje.

{gallery}6453{/gallery}
(0 glasova)

Autor teksta

Zepce.Ba

Email: zepce @ zepce.ba

Web stranica: https://www.zepce.ba