U toku noći 27/28.01.2018. godine, u ulici Prva, izvršena je teška krađa u ugostiteljskom objektu u vlasništvu lica Š.I., kojom prilikom je otuđen novac, određena količina alkoholnog pića i mobilni telefon. Od strane policijskih službenika Policijske stanice Žepče su poduzete mjere na otkrivanju izvršioca ove teške krađe.

JAVNI RED I MIR

Na području Kantona javni red i mir je narušen u četiri slučaja, kojom prilikom su dva lica zadobila lakše tjelesne povrede. U navedenim slučajevima intervenisali su policijski službenici i protiv počinilaca prekršaja preduzeli zakonom predviđene mjere i radnje.
 
KRIMINALITET

Visoko

Dana 28.01.2018. godine, u 17,30 sati, u naseljenom mjestu Kološići bb, izvršena je teška krađa u kuću vlasništvo lica D.S., kojom prilikom je otuđena određena količina posuđa i prehrambenih artikala. Izvršen je uviđaj od strane istražitelja Policijske stanice Visoko.

Maglaj

U toku noći 27/28.01.2018. godine, u ulici Bosanska bb, izvršena je teška krađa u kuću vlasništvo lica O.A. Tom prilikom je otuđeno oko stotinu kg kafe. Izvršen je uviđaj od strane istražitelja Policijske stanice Maglaj.

Zavidovići

U toku noći 27/28.01.2018. godine, u naseljenom mjestu Žišci, izvršena je teška krađa putničkog motornog vozila marke "Opel Astra", registarskih oznaka A54-E-773, vlasništvo lica Ž.M. Izvršen je uviđaj od strane istražitelja Policijske stanice Zavidovići.

U toku noći 27/28.01.2018. godine, u naseljenom mjestu Žišci, izvršena je teška krađa u kuću vlasništvo lica Ž.M, kojom prilikom je otuđen jedan TV aparat, električna brusilica i aparat za varenje. Izvršen je uviđaj od strane istražitelja Policijske stanice Zavidovići.

SAOBRAĆAJ

Na području Kantona dogodile su se četiri saobraćajne nezgode, u kojim nije bilo povrijeđenih lica, dok je na vozilima pričinjena materijalna šteta.

(0 glasova)

Autor teksta

Zepce.Ba

Tel.:   +387 61 189 865

Email: zepce @ zepce.ba

Web stranica: https://www.zepce.ba