Na području MZ Radunice uništene table sa porukama za očuvanje prirode

Na području MZ Radunice u posljednjih par mjeseci nepoznati počinitelji uništili su teble koje su postavljene u svrhu očuvanja okoliša i zaštite prirode. Kako je za naš portal rekao predsjednik MZ Radunice i Lovačke sekcije Radunice, Kristijan Kajić, na području ove mjesne zajednice i lovačke sekcije, napravljene su 3 lovačke kuće i 6 stolova sa pomenutim tablama.

Kako kaže predsjednik Kajić, od 6 tabli, uništene su 3, a posljednji slučaj uništavanja prijavljen je žepačkoj policiji.

-"Dosad nismo reagirali, ali jučer smo morali, te smo obavijestili Policijsku stanicu Žepče. Želimo poručiti onima koji uništavaju table i okoliš u našem kraju da uništavaju ono što su njihovi djedovi i očevi godinama gradili i čuvali. Ovim putem želim se zahvaliti svim ljudima koji pomažu u zaštiti prirode i očuvanju okoliša, te u izgradnji objekata koji svima nama služe za rekreaciju i odmor od svakodnevnice. Nadam se da više neće biti ovako ruznih događaja, nego samo lijepe slike naše prirode i objekata." - poručio je ovom prilikom predsjednik MZ i Lovačke sekcije Radunice, Kristijan Kajić.

ocijeni
(0 glasova)
Zepce.Ba - urednik

Tel.: +387 61 189 865

Email: zepce @ zepce.ba

https://www.zepce.ba