Dom zdravlja Žepče bogatiji za novo savremeno sanitetsko vozilo

Dom zdravlja sa stacionarom Žepče bogatiji je za novo sanitetsko vozilo koje će unaprijediti kvalitetu zdravstvene zaštite stanovnika općine Žepče. Vozilo je kupljeno sredstvima iz programa Vlade Republike Hrvatske za pomoć Hrvatima izvan RH u iznosu od 250.000,00 kn, i sredstvima Doma zdravlja Žepče u iznosu od 27. 693,00 KM.

Prema riječima direktorice Doma zdravlja sa stacionarom Žepče, dr. Ane Zlovečere - Jukić, vozilo je opremljeno po svim standardima i normativima potrebnim za obavljanje sanitetskog prijevoza.

-"Vozilo će značajno utjecati na poboljšanju kvalitete zdravstvene usluge. Posebna prednost ovog sanitetskog vozila je ta što ima pogon 4x4 što će nam olakšati pristup pacijentima u zimskom periodu." - rekla je za čitatelje portala Zepce.ba direktorica Zlovečera - Jukić.

Međutim, prema riječima direktorice, na ovome neće stati obnova voznog parka žepačkog Doma zdravlja.

-"U ovoj godini nam je prioritet nabavka kombija za prijevoz dijaliznih bolesnika, pošto nam je postojeće vozilo 1999. godište i prilično je dotrajalo."- rekla nam je dr. Ana Zlovečera - Jukić, direktorica J.U. Doma zdravlja sa stacionarom Žepče.

ocijeni
(0 glasova)
Zadnji put promjenjen Četvrtak, 04 April 2019 03:24
Zepce.Ba - urednik

Tel.: +387 61 189 865

Email: zepce @ zepce.ba

https://www.zepce.ba